Hoppning
12 februari 2018 15:46

U25-ryttare klara för Scandinavium

KvintettI helgen reds reds det sista kvalet i Lövsta Future Challenge Jumping U25 i Borås. Fem unga ryttare har nu säkrat sin plats i finalen i Göteborg sista helgen i februari.

U25-ryttare klara för Scandinavium
Karin Martinsen tillhör den kvintett unga ryttare som får hoppa under Gothenburg Horse Show. Foto: Roland Thunholm

Det är Rebecca Hallberg Fischer, Cornelia Rylén, Filip Ågren, Alice Tapper och Karin Martinsen som kommer att rida med Lövsta Future Challenges gröna armbindlar i de internationella klasserna under Gothenburg Horse Show 22-25 februari. Det här berättas i ett pressmeddelande från Lövsta Future Challenge.

De fem ekipagen får möjlighet att tävla i alla klasser utom världscupen och vissa specialklasser. De kan plocka poäng i alla klasser i som är 1,45 m och högre. I Göteborg utses också årets totalvinnare.
– Vi är väldigt glada över att kunna ge de unga talangfulla ryttarna möjligheten att rida under Gothenburg Horse Show. Vi ser detta som ett fantastiskt tillfälle att samla inspiration, erfarenhet och ta ytterligare ett steg i karriären. Vårt samarbete med Svenska Ridsportförbundet och Gothenburg Horse Show gör detta möjligt, säger Emelie Broman Tegelberg, projektledare för Lövsta Future Challenge Jumping i pressmeddelandet.

Rebecca Hallberg Fisher, Cornelia Rylén och Filip Ågren har tagit sig till Göteborg via kvaltävlingarna medan Alice Tapper och Karin Martinsen är uttagna av landslagsledningen.
– Det är två spännande ryttare som har presterat bra resultat och med hästar som är redo att gå seniorklasserna, säger Henrik Ankarcrona, förbundskapten i hoppning, i pressmeddelandet.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden