Hoppning
18 mars 2018 13:45

Karin och Evelina trea i parhoppningen i Paris

Grand PalaisDe svenska U25-ryttarna inledde framgångsrikt i Paris. När deras tävling avrundades med parhoppning över 1,45-hinder blev det en ny pallplats.

Karin och Evelina trea i parhoppningen i Paris
Den svenska duon hoppade upp sig till tredjeplatsen. Arkivbild: Roland Thunholm

Evelina Tovek med Mill’s Sheridan toppade i förrgår U25-klassen 1,40 på de stora tävlingarna i Paris och Karin Martinsen med Stenhaga Tulip Tattoo placerade sig som fyra. När  U25-ryttarnas tävling avrundades i Grand Palais med parhoppning på 1,45 var samma svenska ekipage på banan och det resulterade i en tredjeplats bland de tio teamen till start.

Evelina med Mill’s Sheridan drämde till med dubbelt felfritt, vilket bara tre av 20 ekipage levererade.  Karin med Stenhaga Tulip Tattoo hade åtta fel i första omgången, men tog revansch i andra omgången med prickfritt protokoll.

Till hemmafansens glädje gick segern till den franska duon Margaux  Rocuet/Trafalgar Kervec och Kevin  Gauthier/Twist de la Butte.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden