Sport
11 juli 2016 16:53

Ukrainas lag tunnas ut

Flera hästar på Ukrainas långa lista inför OS i Rio tillhör dem som har sålts till tyske Paul Schockemöhle. ńven Chacanno som har tävlats av Henrik von Eckermann har sålts till Schockemöhle.

Ukrainas trupp till OS har tunnats ut betydligt då mångmiljadären och hästägaren Alexander Onyshchenko har sålt 44 hästar till den tyske profilen Paul Schockmöhle. 

Nu berättar World of Showjumping att flera av de hästar som var med på Ukrainas långa lista numera ägs av Paul Schöckemöhle och alltså inte kan tävla i OS på grund av reglerna för ägande. 

Men det ser ändå ut som att Ukraina kan ställa upp med ett lag. En liten kärntrupp med ryttarna Cassio Rivetti, Rene Tebbel, Ulrich Kirchoff och Ferenc Szentiramai och hästarna Fine Fleur du Marais, Zipper, Cooper 75, Prince de la Mare och Chaccland finns kvar. De hästarna ägs av ryttarna och Paul Schockemöhle. 

Även Chacanno, som har tävlats av Henrik von Eckermann en tid, har sålts till Paul Schockemöhle. 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden