Sportnytt
21 december 2016 15:52

Nu kan du bli hinderdesigner

Nu har du chansen att designa ett miljösmart hinder till stortävlingarna i Göteborg. Det är Lövsta Future Challenge, Svenska Ridsportförbundet och Gothenburg Horse Show som har utlyst en tävling.

Nu kan du bli hinderdesigner
Det är tydliga instruktioner om hindrets grundförutsättningar.

Det är en tävling där miljömedvetenhet, innovation och påhittighet står i fokus berättas det i ett pressmeddelande.

Tävlingsbidraget ska bestå av en ritning på ett miljösmart hinder som ska vara tillverkat av hållbara material och gärna ge ett budskap om vikten att värna miljön.

Alla är välkomna att delta och tävlingsbidraget skickas in i form av en ritning.

– Inom Lövsta Future Challenge har vi redan från början integrerat miljöaspekten i allt vi gör. Vårt mål är att vara en drivkraft till att fler aktiva inom ridsporten blir medvetna om vilken påverkan vår sport har på miljö och hur man kan bidra till att göra saker bättre. Vi försöker ständigt hitta på nya kreativa idéer och utlyser därför denna tävling, säger Emelie Broman Tegelberg, som är projektledare för Lövsta Future Challenge Jumping i pressmeddelandet. 

Bidraget ska vara inskickat senast den 29 januari och vinnaren får 20 biljetter till tävlingarna i Scancinavium. 

Läs mer

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 123 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden