Sportnytt
12 februari 2016 07:35

Veckans första placeringar tagna

Svenska ekipage befinner sig på olika håll i världen för att tävla under veckan. Igår blev det ett några placeringar för de blågula ryttarna och inte minst för Tinne Vilhelmson Silfvén som åter var GP-placerad med "Ben".

Veckans första placeringar tagna
Tinne och Ben fortsätter att stråla i kapp med den amerikanska solen.

Tinne Vilhelmsoon Silfvén och Benetton Dream FRH 1301 satte nyligen personbästa i Grand Prix på  72,24 procent. När de startade den femstjärniga Grand Prix-klassen i Wellington i natt kom de i mål med 70,7 procent och det gav dem ett åttondeplats bland lika många placerade. Klassen vanns av hemmaryttaren Laura Graves med Verdades på 76,44 procent.

I tyskland startade Peder Fredricson helgen bra. På den fyrstjärniga tävlingen  i  Braunschweig hoppade han och H&M Zaloubet in på sjätte plats i tidshoppningen på 1,45-höjder bland 80 startande.

På touren i Oliva, Spanien, la Petronella Andersson med Iorio beslag på åttondeplatsen bland 1,40-klassens 74 startande efter två felfria rundor.

Resultat Wellington
Resultat Braunschweig

Resultat Oliva

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 85 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 115 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

Nu från endast 39:-