Hästliv
17 november 2018 13:28

Vinnies tränare först ut i ny hästpodd

Ny poddEn ny hästpodd har haft premiär. I första delen av "Vilket hästjobb!" berättar den lilla ATG-hästen Vinnies tränare Anna Engström mer om sitt jobb.

Vinnies tränare först ut i ny hästpodd
Kanske avslöjas några hemligheter om Vinnie i podden..? Foto: ATG

Reklamhästen Vinnies tränare Anna Engström och deras coach Malin Hellstedt, som utbildar häst och ryttare i  frihetsdressyr, ligger bakom den nya podden ”Vilket hästjobb!”. I de två första avsnitten är det just deras jobb som står i fokus och i den första delen berättar Anna bland annat om sitt nuvarande arbete tillsammans med kändishästen Vinnie.

Enligt duon själva kommer poddavsnitten att handla om ovanliga hästjobb, oväntade relationer och annorlunda träningssätt, men fokus på kommunikation och utbildning snarare än tävling och prestation. Personlig utveckling tillsammans med hästar och hur man utbildar häst för show, film och teater är annat som kommer att dyka upp under säsongen.
Avsnitten släpps natten till torsdag varje vecka och det blir 15 avsnitt den första säsongen. Podden finns bland annat på Ilikeradio.

Anna Engstrm Och Vinnie
Anna Engström är Vinnies tränare och en av personerna bakom podden. Foto: ATG

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 85 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 115 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

Nu från endast 39:-