Dressyr
26 juni 2013 20:00

Annorlunda clinic i Globen

Det väntar en clinic med annorlunda vinkel under Stockholm International Horse Show den 28 november-1 december. Tinne Vilhelmson Silfvén med tränaren Lussan Nathhorst och mentala coachen Kjell Enhager ska visa kombinationen att träna och tänka på rätt sätt.

Annorlunda clinic i Globen
Kjell Enhager, Lussan Nathhorst och Tinne Vilhelmson Silfvén ska ge en annorlunda clinic i Globen.

– Vi vill visa den mentala kopplingen till framgångar, säger Tinne Vilhelmson Silfvén, som haft kontakt med Kjell Enhager i många år.

Kjell Enhager har varit knuten till dressyrlandslaget under lång tid. Inför OS i London var han med vid några tillfällen när Tinne tränade för Lussan. Kjell hjälper ryttarna att behålla koncentrationen under ett träningspass och att fokusera på rätt saker.

Tinne kommer att rida för Lussan på clinicen och Kjell finns med vid sidan och coachar. Förutom träningen kommer clinicen också att handla om hur ryttaren förbereder sig för tävlingen och även hur man tänker under själva tävlingen.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden