Hoppning
23 mars 2014 18:29

Fyra fel för RGB

Det blev fyra fel för Rolf-Göran Bengtsson och Casall Ask i söndagens Grand Prix-hoppning över 1,60-hinder i s-Hertogenbosch i Holland.

Fyra fel för RGB
Rolf-Göran Bengtsson och Casall Ask hamnade utanför prisplats i Grand Prix-comebacken på söndagen.

Med ett nedslag i protokollet blev det ingen placering för Rolf-Göran Bengtsson. Han slutade på 15:e plats, några platser utanför placering. Meetinget i s-Hertogenbosch i Holland var svenskens comeback på tävlingsbanorna efter en längre tids frånvaro på grund av skada. 

Han tar själv på sig skulden för nedslaget.
– Efter muren var jag lite för långsam med att ta tillbaka och försökte rädda det hela, men vi kom för nära och det blev en för kort språngkurva, säger Rolf-Göran till Svenska Ridsportförbundet. 

Frankrikes Kevin Staut vann klassen, som hade knappt 40 startande ekipage, med Silvana. Ekipaget stod för två felfria rundor och vann med endast en hundradel tillgodo i omhoppningen. Prischecken till segraren var på 87 500 euro, ungefär 700 000 kronor. 

Läs mer om tävlingarna.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden