Hoppning
7 maj 2019 06:30

1,45-segrar till Shane Carey och Malin Carlbäck

Två nationella sårklasshoppningar har ridits i helgen. Shane Carey och Malin Carlbäck är ryttarna som åkte hem med varsin seger i bagaget.

1,45-segrar till Shane Carey och Malin Carlbäck
Shane Carey på Boomerang och Malin Carlbäck på Gazelle MF tog varsin 1,45-seger i helgen (arkivbilder). Foto: Roland Thunholm

Vid de nationella tävlingarna hos Henriksdals Ryttarförening reds under söndagen en 1,45 med 16 startande. Tre ekipage var felfria i grundomgången, och alla tre lyckades sätta dubbelnollor. Snabbast i omhoppningen var Shane CareyBoomerang (KWPN val f-06 e Orlando-Lux, uppf C.Pluim) som med god tidsmarginal tog hand om segern och 6 500 kronor i prispengar.

Shane Carey och Boomerang ingick även i laget från Österlens Ridklubb som tog hand om delseger nummer två i Folksam Elitallsvenska som reds hos Henriksdals Ryttarförening. De ingick även i laget som tog hand om SM-guldet förra året.

Tvåa i 1,45 placerade sig Emelie Hugoson-FeldtTurmalin 1202 och trea kom Sebastian Numminen med Gurra Hop.

Resultat Henriksdal

Vid Sundbyholm Spring Tour reds det en 1,45 under fredagen. Här startade 13 ekipage, och klassen reds direkt mot klockan. Felfri och snabbast var Malin CarlbäckGazelle MF (SWB sto f-07 e Chicago Z-Landlord, uppf Margaretha Friman) som kunde ta emot prischecken på 5 000 kronor. Malin och Gazelle ingick även i laget från Strömsholms Ridsportförening där de levererade en felfri runda.

Tvåa i 1,45-klassen kom Siri SwärdIcaro Di Magico och trea placerade sig Jennie Juhlin LundströmBeyonce.

Resultat Sundbyholm

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

99:- i månaden