Fälttävlan
30 april 2016 16:36

Svenskarna på hugget i Sopot

Det svenska fälttävlansgänget härjar ordentligt i Sopots resultatlista. Efter dressyr och hoppning ligger Anna Nilsson i trestjärniga täten och har flera landslagskompisar i hasorna.

Svenskarna på hugget i Sopot
Anna Nilsson ligger både etta och sjua i Polen.

Den trestjärniga klassen i polska Sopot inleddes igår med dressyren och när även banhoppningen är avklarad ligger flera svenskar bra till inför den avgörande terrängen. Bäst just nu är Anna Nilsson med Candy Girl som leder klassen på dressyrstraffet 41,8.
Lika felfri i banhoppningen var Linda Algotsson som med Fairnet är femma på 44,9. Bättre dressyr, 40,8, hade Sandra Gustafsson och Koordinat, men med ett nedslag i hoppningen landade de på 44,8 och fjärde plats inför terrängen.  Strax efter, på drygt 47 straff, ligger Therese Olsson  med Plenty of Magic på 13:e plats och Sandra Gustafsson med Kaminskij på 14:e plats.

Som om inte det här vore nog hålls den blågula fanan högt även i den tvåstjärniga klassen. Anna Freskgård med Box Quite ligger tvåa på dressyrstraffet 43,4 medan Linda Algotsson med Fair Mail ligger fyra på 47,0. Därtill ligger Anna Nilsson med Alice sjua och Erika Sjöström med Hakunamatata nia inför terrängen.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden