Hoppning
4 oktober 2016 08:03

Inte enbart Breeders och Flyinge

För de 6-åriga hopphästarna handlar veckan på Flyinge inte enbart om Breeders Trophy. I potten finns även fem platser till finalen i Lövsta Future Challenge Jumping Unga hästar under Gothenburg Horse Show i februari 2017.

Fem 6-åringar är redan klara för finalen i Scandinavium och under Breeders Trophy kommer ytterligare fem att kvalificera sig.

En av dem som medverkar på Flyinge och som hoppas på en finalbiljett är Sandra Carlsson, som med Brenda Lee var bästa svenska ekipage i den första finalen 2014. Nu sitter hon på I have a Dream (sto f -10 e Balou du Rouet-Calypso ).

– Det är en häst som jag rider för Ingela Cronvall Edgren. I have a Dream är en liten fighter som vill både mycket och väl. Hon är väldigt snabb och jag hoppas att hon också har lite höjd i sig nu till helgen när hon ska gå i Flyinge. Hon vill alltid göra rätt och är en härlig häst att rida, säger Sandra Carlsson i ett pressmeddelande från Löfsta.

Följ hur det går här på Ridsports webb och live på equisport.tv tisdag-torsdag och på Clip my horse fredag-söndag.

Start- och resultatlistor

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden