Ponny
15 april 2017 15:17

Svenska framgångar i Lier

Under påskhelgen är ett helt gäng svenska ponny- och ungdomsryttare i belgiska Lier och tävlar. Under fredagen höll sig de svenska ekipagen väl framme. Julia Hallberg tog placeringar på både häst och ponny.

Svenska framgångar i Lier
Julia Hallberg har tagit flera placeringar i Lier. Med KWPN-valacken Rolex tog hon en placering i 1,35.

Ponnyklassen med hinder på 1,20 hade 80 starter. Där kom Julia Hallberg på Black Line H på andra plats – en ponny som Julia Hallberg ganska nyligen tagit över och som tidigare tävlades av Joel Torstensson.


Filippa Hellström och Carnhill Clover Lass vid tidgare tävling. Foto: Thomas Fasteus.

Trea kom Filippa Hellström på Carnhill Clover Lass – Julia Hallbergs tidigare tävlingskompanjon. Både Julia och Filippa red dubbla nollor i båda faserna. Även Cora Hirn kom på övre delen av resultatlistan med en elfteplats på Munsboro Mourinho, också dubbelnolla.

I juniorklassen med hinder på 1,25 var det 59 starter. Här kom Andre Brandt på Miss Hope på andra plats, och Cora Hirn på Bluffing Sprit placerade sig som nummer 13. Felfritt här också.

När juniorerna red över 1,35 var det åter igen Julia Hallberg som stod för det främsta svenska resultatet. Med Rolex red hon felfritt och kom på sjätte plats av 65 ekipage.

Resultat från Lier

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden