Fälttävlan
5 september 2017 10:00

Se Burghley-vinnaren fara fram i fyrstjärniga terrängen

Medan OS-vinnaren utgick och ledaren Mark Todd föll av steppade Oliver Townend upp på fyrstjärniga Burghley Horse Trials. Se hans vinnande terrängrunda här.

Se Burghley-vinnaren fara fram i fyrstjärniga terrängen
Flyger fram mot segern.

Inför terrängen på fyrstjärniga Burghley Horse Trials ledde Mark Todd, men han föll av sin Leonidas II och försvann från striden. Den så ofta oslagbara OS-vinnaren Michael Jung hade en utspringning med Sam FBW och efter att ha tagit ett hinder till utgick ekipaget. Det blev slutligen tre brittiska ryttare i topp med Oliver Townend  och fyrstjärniga debutanten Ballaghmor Class högst upp med 45,6 straff.

Ludwig Svennerstål och Balham Mist kom i mål i sin fyrstjärniga debut och landade på plats 34 efter att ha dragit på sig straff i terräng och banhoppning.

Resultatet till trots vann Michael Jung FEI Classics och potten på 40 000 dollar. Serien består av de sex fyrstjärniga tävlingarna och satte punkt med Burghley.

Rundan som gav Oliver Townend ledningen:

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden