Hoppning
30 juni 2012 18:07

Widmark vann i regnigt Sunne

Linn Widmark och Wilson lyckades bäst i Sunne Grand Prix över 1,50-hinder på lördagen. Den tuffaste kampen var dock mot regnet.

Widmark vann i regnigt Sunne
Linn Widmark och Wilson hoppade hem Sunne GP på lördagen.

En redan vattenmättad fotbollsplan som fick sig en rejäl nattlig påfyllning tvingade arrangörerna att skjuta fram dagens klasser några timmar vid  Sunne GP. Banan preparerades med sand och banbyggaren Christer Kling placerade hindren där underlaget var minst upptrampat.

– Har man väl bestämt sig för att starta så är det bara att gå in och rida som vanligt. Underlaget suger på hästarna och det är lätt att de får mjölksyra vid sånt här underlag, konstaterar Linn Widmark som berömmer banbyggaren som hade byggt en rättvis bana.

I grunden var fem ekipage felfria, Linn Widmark hade den snabbaste tiden och gick därmed ut sist i omhoppningen. Samtliga felfria från grunden fick en bom ned. Det var bara Peranre Petersson på Quality, den snabbaste fyrafelaren som gått vidare från grunden som red en felfri omhoppningrunda och slutade på tredje plats. Linn Widmark red på säkerhet och gick i mål felfri på hinder med ett tidsfel vilket ändå var tre fel till godo på tvåan Sara Samuelsson på L’Esprit 14.

Resultat

Läs mer i nästa nummer av Ridsport. 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden