Hoppning
9 september 2018 18:59

Två svenska GP-placeringar i Lier och två 1,50-placeringar i Rom

UppdateradDe trestjärniga hoppningarna i belgiska Lier toppades med en Grand Prix på 1,55 och det blev två blågula placeringar. Även i Rom blev det två svenska placeringar.

Två svenska GP-placeringar i Lier och två 1,50-placeringar i Rom
Jacob Hellström och Jus D’Orange Van’t Bisthof placerade sig i toppklassen. Foto: Fredrik Jonsving

1,55 i Lier vanns av amerikanska Julie Welles med Nouvelle, men även två svenska GP-placeringar syns i resultatlistan. Jacob Hellström och Jus D’Orange Van’t Bisthof var en av de snabbaste fyrafelarna och placerade sig som nummer åtta bland de runt 55 ekipagen till start. Även Marcus Westergren och Calmere hade ett nedslag, men på en tid som likväl räckte till placering elva.

Vid GCT i Rom, där det regnade svenska GP-placeringar i går, avslutade Peder Fredricson med att bli sexa med Catch Me Not S i 1,50 efter dubbelt felfritt. Henrik von Eckermann och Mill’s Sheridan hade ett nedslag i omhoppningen och blev placerade tia.

Resultat Lier
Resultat Rom

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden