Hoppning
27 oktober 2018 19:30

Ingen hejd på svenskarna: Mer blågult på pallplats i Verona

InternationelltRedan i går duggade det tätt med blågula placeringar på världscuptävlingen i Verona. Svenskarna fortsätter att ta för sig även i dag.

Ingen hejd på svenskarna: Mer blågult på pallplats i Verona
Petronella Andersson är på hugget. Arkivbild: Roland Thunholm

Petronella Andersson och Eclatant, som i går var trea i 1,50, var bästa svenska ekipage i dagens toppklass 1,50/1,55 på världscuptävlingen i Verona. Petronella red åter in på tredje plats genom att vara såväl snabb som dubbelt felfri, och belönades med drygt 140 000 kronor. Klassen vanns av Leopold van Asten med VDL Groep Beauty.
I dagens 1,45 var Henrik von Eckermann trea med Peter Pan medan Jonna Ekberg och Dolitaire Chavannaise var nia.

I morgon väntar världscupen och under de två första dagarna i Verona har svenskarna varit farliga i resultatlistorna. I går vann Peder Fredricson 1,55 med H&M Christian K. Tidigare i går var ett helt gäng svenskar placerade i 1,45: Jonna Ekberg/Dolitaire Chavannaise, Henrik von Eckermann/Peter Pan och Petronella Andersson/Finally Z. Lite senare var Henrik på pallen i 1,50 med Que Bueno de Hus Z, och likaså var alltså Petronella med Eclatant.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden