Hoppning
26 augusti 2022 09:31

Femstjärniga framgångar för Petronella Andersson

Stephex MastersA-truppens Petronella Andersson har börjat bra med en 1,45-seger och en femstjärnig topplacering i 1,50 på hemmatävlingen Stephex Masters.

Femstjärniga framgångar för Petronella Andersson
Petronella Andersson med Halita O i Stockholm. Foto: Roland Thunholm

Petronella Andersson blev nyligen av med stjärnhästen Halita O, som var en av hennes två hästar i A-truppen, men framgångarna fortsätter med landslagsryttarens påläggskalvar. På torsdagen visade Nithard van de Peerdenhoeve, en av Petronellas hästar i utvecklingsgruppen, framfötterna på femstjärniga hemmatävlingen Stephex Masters. Detta genom att ta hem segern i den trestjärniga 1,45-klassen med 71 startande ekipage. På eftermiddagen blev det sedan en femteplacering i 1,50-klassen med Kulana V.

Petronella Andersson och Nithard van de Peerdenhoeve var ett av 18 ekipage till omhoppning i 1,45-klassen, där 11 var felfria. Den svenskflaggade duon gick i mål på tiden 37,66 sekunder medan tvåan Martin Fuchs och Diva van het Cauterhof Z landade på 37,91 sekunder.

1,50-klassen var en tidshoppning med 35 starter, där nio ekipage gick i mål felfritt. Segern gick till belgaren Wilm Vermeir med Joyride S, som var drygt tre sekunder snabbare än Petronella Andersson och Kulana V.

På fredagen blir det femstjärnig 1,55-hoppning där Petronella Andersson startar med Cassina Z och Peder Fredricson rider Catch Me Not S.

Start- och resultatlistor

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden