Hoppning
2 september 2022 21:08

Svenska toppryttare 1,55-placerade i Rom

InternationelltBåde Angelica Augustsson Zanotelli och Peder Fredricson fanns i prislistan i fredagens 1,55-klass under Global Champions Tour-meetinget i Rom.

Svenska toppryttare 1,55-placerade i Rom
Kalinka van de Nachegaele och Angelica Augustsson-Zanotielli. Foto: Roland Thunholm

Angelica Augustsson Zanotelli red in på en sjätteplats i den över 40 ekipage stora klassen tillsammans med sin EM-häst Kalinka van de Nachtegaele (BWP sto f 2009 e Epleaser van T Heike-Cicero Z, uppf Marcel Jacob, äg Angelica Augustsson Zanotelli och Rostal NV).

Det blev en svensk placering även på sjundeplatsen genom Peder Fredricson/H&M Christian K.

De båda svenska ekipagen tillhörde de elva som var felfria i klassen som var en tidshoppning över 1,55-hinder i den italienska huvudstaden. Angelica Augustsson Zanotelli var ungefär 3,5 sekunder efter segraren, Turkiets Omer Karaevli med Quite Easy-avkomman Avant Toi. Peder Fredricson i sin tur var ungefär två sekunder efter Augustsson Zanotelli.

Klassen var också första delen av helgens Global Champions League och Angelica Augustsson Zanotellis lag Madrid in Motion vann denna första runda. Den andra rundan i lagtävlingen samt den stora, femstjärniga GP-klassen rids i morgon, lördag.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden