Ponny
1 augusti 2014 23:32

Phoebe Peters i tårar

Regerande Europamästaren i ponnydressyr, Phoebe Peters, kunde inte hålla tillbaka tårarna efter dagens misslyckade ritt i det individuella dressyrkvalet.

Phoebe Peters i tårar
Phoebe Peters kunde inte hålla tillbaka känslorna efter sin mindre lyckade uppvisning på ponny-EM. EventingPhoto

Phoebe Peters inledning i programmet fungerade inte alls och efter ett antalmissade punkter la det henne på en inledande trend på så lite som 25 procent. Till mångas förvåning lyckades den brittiska kombinationen Peters och SL Lucci trots det inledande haveriet slutligen få ihop inte mindre än 72,171 procent i slutpoäng och har med det resultatet lagt sig på en sjätteplats.

Leder det individuella kvalet gör Alexandra Hellings med den återigen mycket fina Der Kleine Lord före Tysklands Nadine Krause med Danilo 80 och Hollands Demy Kurstjens Kingsley Ciske.

Klara Svanberg är den enda svenskryttaren som varit i farten på fredagen och med Little Diamonds Doolittle hade hon den otacksamma uppgiften att få rida i dagens enda störtskur. Den prydliga uppvisningen resulterade i 67,171 procent och 18:e plats så här långt.

Klassen fortsätter i morgon, lördag, med ytterligare 18 ekipage varav tre svenskar.

Hanna Broms

Arrangörens hemsida med resultat

Läs mer om ponny-EM

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden