Ponny
29 oktober 2014 17:35

Tre klara – fem kvar

Det ska vara fyra i respektive kategori C och kategori D till final om Prins Carl Philips Pris. Tre är klara och övriga fem får sina finalbiljetter efter helgens semifinal hos Borås Fältrittklubb.

Tre klara – fem kvar
Tre är klara. Vilka fem som kompletterar till finalen om Prins Carl Philips Pris på Friends Arena avgörs på lördag i Borås.

I kategori D är Julia Hallberg finalklar efter sina två semifinalvinster med Carnhill Clover Lass.  Med en vinst och en andraplats är även Emma Rundcrantz säker på final med Tamarix.

Efter en seger och en tredjeplats som bästa semifinalresultat  kan Tuva Eriksson se fram emot att rida final  med sin C-ponny April is full of Surprises under Sweden International Horse Show på Friends Arena.

Den finalklara trion ska kompletteras med två ekipage i kategori D och tre i kategori C. Det finns flera spekulanter och det gäller nog att ha alla marginaler på sin sida i lördagens semifinal på 1,15-höjder för kategori C och 1,25 för kategori D i Borås ridhus för att nå de åtråvärda biljetterna. Ekipage får räkna sina två bästa placeringar i semifinalerna.

Aktuell ställning
Kategori C
Kategori D

Startlista
Kategori C
Kategori D

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden