Prylspaning
7 oktober 2015 06:12

Sätt guldkant på tillvaron

Sätt lite guldkant på tillvaron i höst! Klä hela ekipaget i guld eller matcha vissa detaljer i din utrustning med någon av dessa läckra prylar.

Sätt guldkant på tillvaron
En guldfärgad vojlock är ett av de billigaste sätten att få guldkant på hästvardagen.

Lyx i vardagen. Ett par läckra stigbyglar i äkta 24 karats guld får vem som helst att tappa hakan. Men att ligga på topp kostar en ordentlig slant! Priset för stigbyglarna av märket Jin stirrup är 7 800 kronor hos www.horze.se.

Guldiga hovar. Dessa snygga boots från BR hittar du hos www.stockholmshastbutik.se för 169 kronor. Finns i storlek S-XL i den fina guldiga färgen.

Guld från Uvex. En guldig ridhjälm får väl vem som helst att bli en bättre ryttare? Om inte så får du en fräsig ridhjälm om du har 4 400 kronor över. Hjälmen finns i storlek S-M hos www.schockemoehle.net.

Lyxigt schabrak. Lite guld under sadeln bjuder detta schabrak från www.harryshorse.com på. Schabraket finns i
storlek cob och full och kostar omkring 500 kronor.

Golden royal. Snygga benskydd från Glööckler finns att köpa från www.stromsbergsgard.se för 539 kronor. Finns till både ponny, cob och full.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden