Blogg
11 januari 2016 08:08

Året som gått och året som kommer

2015 kan man väl säga var ett år med många lärdomar. Vi hade väldigt roligt trots att alla tävlingsresultat inte var på topp har vi ändå kommit tillbaka och visat att man inte ger upp i första taget.

Sen kom ju årets ”Best buy”, Zidane och Don Catcher, in i bilden. Tidigare tävlingshästar hos en holländsk parkusk, debuterade i Donaueschingen där de visade hur fantastiska de är. Trots att de hamnade på var sin sida av en stolpe i maraton kände man hoppet till 2016 byggas ännu starkare. Sen avslutade vi säsongen med att åka vidare till Marbach vilket var typ lätt topp tre på Livet-på-topplistan.

Det var också på en restaurang i Tyskland som jag nästan började gråta när, kanske den osmidigaste tillkännagivaren Persson sa att min älskade Samba skulle säljas och han förstod inte varför jag blev så ledsen när det egentligen var ett positivt besked. Hon skulle ju trots allt stanna kvar. Britt Hallgren har köpt Samba och sponsrar med denna fantastiska häst, men det råkade han bara glömma att nämna i uttalandet. Så där satt jag och höll tillbaka tårarna och föreställde mig att hon skulle lämna mig innan han berättade den glada nyheten. Britt har lätt köpt den klokaste och vackraste hästen i världen, kunde inte ha blivit bättre detta.

Nu har man varit hemma och förslappat sig under julen, och med sig har man de extra kilona som man samlat vid julbordet. Men jag känner på mig att 2016 kommer att bli ett bra år!

Nyårslöfte för 2016 välj glädjen och försök att inte bli beroende av Milka och kaffe.

/Antonia

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden