Blogg
27 januari 2016 06:46

Från Arboga mot Europa

Ridsports nya bloggare är igång. Först ut av de tre ryttarna i Pether Marknes Academy att berätta mer om sig själv är Stina Lillje, som snart far iväg söderut med drygt en handfull hästar.

Hej, mitt namn är Stina Lillje och jag är 33 år, jag bor på en gård i Arboga tillsammans med min sambo Robert och vår snart 2-åriga dotter Julia.
På gården finns runt 25 hästar varav ett 15-tal är i träning hos mig, från 4-åringar till de äldsta hästarna som är 9 år i år.

Jag är B-tränare i hoppning och har mycket elever vilket jag tycker är väldigt roligt. Jag hoppas att Ni vill följa med i min vardag hemma på gården samt när jag åker till de andra i Team Markne och tränar, och såklart på massa tävlingar också!

På fredag åker vi på ett spännande äventyr, vi lastar in 6 hästar och massor med packning för att åka till Holland och Belgien för en internationell tävling och träning för Rob Ehrens, på vägen hem stannar vi i Helsingborg och gör vår första svenska tävling för i år.

I nästa inlägg tänkte jag presentera hästarna som är med samt hur vi lägger upp resan, häng med!
Kram Stina

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden