Prylspaning
17 mars 2016 09:00

Skyltar ger ordning och reda

Vems krok hänger tränset på och hamnar hästen i rätt box om du får hjälp i stallet? Med praktiska skyltar blir det både ordning och reda och dessutom väldigt snyggt! Gör vardagen lite enklare med en tydlig skylt.

Skyltar ger ordning och reda

Till boxen

Kanske den vanligaste typen av skylt i stallet – den med din hästs namn på. Denna variant i plast kommer från www.form-dekor.se och finns i flera olika färger. För 265 kronor får du en egen skylt att hänga på boxväggen. 

Till grimman

En liten skylt till fingrimman eller till bakvalet på sadeln. Märk din utrustning med stil för 155 kronor. Skyltarna kan du klicka hem hos www.gravyrbutiken.se

Till stängslet

För vissa är det en självklarhet att man får en stöt av ett elstängsel, för andra finns denna skylt. Hos www.granngarden.se kan du beställa den för 25 kronor och hålla grannarna borta från trådarna.

Ovalt till boxen

En till variant av boxskylt i lättskött plast. Välj text, typsnitt och färg för att få din egen touch på skylten. Flera modeller finns att välja bland hos www.dekaltext.se för 189 kronor och uppåt.

Hästig vägskylt

Gör bilisterna uppmärksam på att hästar rör sig i området med hjälp av denna vägskylt i hårdplast. Passar inte en stegrande häst finns det flera olika modeller att välja på för 350 kronor hos www.happyprint.se.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden