Fälttävlan
2 augusti 2014 15:24

Svensk topp i CIC*

Anna Nilsson fortsätter att leverera på Ribersborg. När terrängen i den enstjärniga klassen är klar toppar hon med Alice.

Svensk topp i CIC*
Anna Nilsson har haft en bra terrängdag på Ribersborg.

Efter fredagens dressyr låg Skåneryttaren Anna Nilsson tvåa i den enstjärniga klassen. En runda helt med 0,8 straff för tiden i den 3 100 meter långa terrängen klättrade hon upp i ledning inför söndagens hoppning. 

Det var en händelsrik terräng och 41 av de 52 startande ekipagen är kvar i klassen. Solskenet byttes ut mot regn lagom till klassens terräng skulle börja i Malmö. Kombinationen som hinder nummer 6 med en tilltagen soffa följt av en spets blev svår för många, liksom nummer 12 – en kombination på en kulle med ett smalhinder direkt efter en nedförsbacke – och andra vattnet med en båt och en anka.

Malin Petersen klättrade åttonde till tredje plats med Cumpel. Tyskands Peter Thomsen är tvåa med Whyanet efter en runda helt utan fel. 

Läs mer om dagens terräng på Ribersborg här. 

Bildspel från Ribersborg. 

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden