Hoppning
28 augusti 2016 16:57

Svensk dubbelseger i polsk GP

Det blev dubbelt svenskt i topp i söndagens Grand Prix-hoppning över 1,50-hinder på polska Ciekocinkos trestjärniga meeting. Jacob Hellström vann och Magnus Jacobsson kom tvåa. I tyska Münster tog Douglas en 1,60-placering.

Svensk dubbelseger i polsk GP
Jacob Hellström och Magnus Jacobsson har haft fina framgångar i Polen under helgen.

Jacob Hellström vann redan på fredagen GP-kvalet i Polen tillsammans med Hansa Kredit Obelix. Dessutom tog han hem en 1,50-hoppning med Happy Day ter Putte samma dag. Den sköna trippeln blev komplett när han vann söndagens GP-hoppning över 1,50-hinder tillsammans med Happy Day ter Putte.
– Det har varit en i stort sett perfekt tävlingshelg, både resultat- och vädermässigt, säger han till Svenska Ridsportförbundet.
 – Och så har vi haft marginalerna på vår sida, jag är väldigt glad att ha två så fina hästar. Vi har höga målsättningar för både denna men framför allt för nästa säsong, säger Jacob. 

Även på andraplatsen blev det svenskt i söndagens GP-hoppning genom Magnus Jacobsson/Chewie. 

Resultat

På tyska Münsters fyrstjärniga meeting blev Douglas Lindelöw nia i söndagens GP-hoppning över 1,60-hinder tillsammans med Zakramento. 

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden