Körning
3 februari 2013 12:47

Eriksson kan tvingas sluta

Tomas Eriksson kan ha kört färdigt på elitnivå efter årets världscupfinal i fyrspann nästa helg. Pengarna räcker inte till en fortsatt satsning.

Tomas Eriksson har tillhört världseliten i fyrspann under många år. Nyligen berättade Ridsport om hans problem med att få ihop pengar till den kostsamma sporten. Det har bland annat startats en grupp på Facebook och vänner till kusken arbetar för att hitta sponsorer. 

Nu berättar Helsingborgs Dagblad att det trots allt ser ut som om Tomas Eriksson får sluta tävla. Insamlingen har inte gett tillräckligt med pengar.
– En utomhustävling går inte att få ihop. Även om du vinner så räcker det inte ens till diesel och anmälningsavgiften, säger kusken till tidningen.

Han ger dock inte upp helt och hållet riktigt än. Inomhussäsongen avslutas med final i världscupen nästa helg och efter det kommer att han att förbereda sig som om han skulle kunna fortsätta tävla.

Läs mer

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden