Hoppning
14 oktober 2012 11:52

Innesittardag för hästälskare

Just den här söndagen kanske det inte gör det svenska hästfolket så mycket att höstregnet smattrar mot fönstren. Hela eftermiddagen går det att följa hoppning via webb-teve. Sändningarna från världscupen i Oslo börjar 12.30 och från 15.00 går det att följa Volkswagen GP från Strömsholm.

Jens Fredricson, Peder Fredricson och Rolf-Göran Bengtsson försvarar de svenska färgerna när världscupen i hoppning rids i Oslo. Det är första omgången av årets serie och stora delar av Europaeliten finns på plats. Tävlingen sänds direkt i svtplay och eftersänds i SVT senare i dag. 

Startlista, världscupen
Arrangörens hemsida med bland annat onlineresultat, Oslo
Läs mer

På Strömsholms elittävlingar rids andra omgången av Volkswagen Grand Prix med start klockan 15.00. Tävlingen går att följa via gratis webb-teve. Under morgonen har tröstfinalen ridits på 1,45-höjder. Vann gjorde Mariano Maggi med Easy Contact Humlan. Lilla rundans final i 1,40 vanns av Linda Heed och Chausette Polo.

Startlista, Strömsholm
Resultat, Strömsholm
Läs mer

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden