Hoppning
10 november 2014 07:15

Nicole Persson startar eget

Nicole Persson har slutat arbeta hos hoppstjärnan Marcus Ehning. I stället har hon startat egen verksamhet.

Nicole Persson startar eget
Hoppryttaren Nicole Persson har tagit steget att starta egen verksamhet i Tyskland. (Arkivbild)

– Jag började med min egen verksamhet för en vecka sedan, berättar 26-åringen som har varit stationerad hos Marcus och Johannes Ehning i Tyskland under flera år.

Svenskan hyr nu boxar på en annan anläggning i Ibbenbüren, där hon ska bedriva tävlings- försäljning- och utbildningsstall. 
– Jag ska fortsätta att träna tillsammans med Ehning och har även kvar hästar från mina tidigare hästägare, säger hon till Ridsport. 

Nicole Persson är flitig ute på internationella tävlingar och red också unghäst-VM tidigare i år. Flytten innebär att hon kommer att vara närmare sin pojkvän Christian Kukuk, som rider för Ludger Beerbaum.

Nicole Persson är också bloggare på Ridsport.

Även hennes arbetsgivare, Johannes Ehning, har bestämt sig för att satsa på eget och har nu ett eget stall i Stadtlohn i Tyskland.  Hans bror Marcus Ehning och deras pappa kommer att fortsätta arbetet på familjegården
och med Sportpferde Ehning GbR, skriver World of Showjumping.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden