Hoppning
10 augusti 2014 08:33

Färdighoppat på Hammarö

(Uppdaterad) Jüri Sokolovski och Elin Hällgren vann torsdagens högsta klasser när Hammarö Horse Show inleddes med nationella tävlingar.

Jüri Sokolovski, Kristianstads Ridklubb, red Special Line H till seger i torsdagens 1,40-hoppning som gick i två faser. Klassen hade 19 startande ekipage och fem av dem var felfria i båda faserna. Special Line H var snabbast av dubbelnollorna och vann med nästan en sekund tillgodo. Klassen var ett kval till meetingets guldrunda. 

I torsdagens 1,45-hoppning med två faser var Elin Hällgren och Conoc bäst av de elva startande ekipagen. Elin Hällgren, som tävlar för Lilla Edets Ridklubb, stod för en av två dubbelnollor i klassen och var nästan två sekunder snabbare än tvåan, Sofia Farman/Harmonie. Klassen var ett kval till meetingets diamantrunda.

Uppdatering
Fredagens tidshoppning över 1,45-höjder vanns av Sofia Björserud med Quantos (hingst f -04 e Quidam´s Rubin-Maraton, uppf Britt och Brage Sundström) som inte bara var snabbast utan också ensam felfri.

Uppdatering II
I lördagens 1,50-klass direkt mot klockan var Fredrik Jönsson ensam felfri med  Aloubet (val f -04 e Maloubet de Pleville-Alexson D, uppf familjen Krister Nilsson). Fredrik hade en mycket bra dag eftersom han även var ensam felfri på 1,40-höjder, där han hade den finska Ypäjä Yando (val f -07 e Quinar-Lasino) i topp.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden