Hoppning
17 maj 2015 17:10

Färdighoppat i Skyrup

Helgens elit- och nationella hoppningar i Skyrup toppades med lördagens 1,50-klass och har även haft två 1,45-klasser. Samtliga har fått olika segrare.

Lördagens 1,50-hoppning fick sex felfria till ett avgörande. Royne Zetterman var i ledning på fyra fel med Echo de Laubry innan Anders Lidbeck satte omhoppningens enda nolla med Candescent Kitt (sto f -03 e Cardento-Cortez, uppf Marie Engfelt). Det var parets andra 1,50-seger på kort tid.

Royne fick sin revansch i söndagens tidshoppning över 1,45-hinder, där han var båda etta och trea med Geena Davies (sto f -05 e Quite Easy-Swift, uppf Kajsa Malmström) som allra bäst.

Fredagen toppade också på 1,45-hinder. Det var direkt mot klockan och åtta av 32 klarade nollan, vilket för dagen krävdes för placering. Stephanie Holmén var snabbast av nollorna och med den danska Damgaardens Extens (sto f -02 e Crelido-Alexander) en dryg sekund bättre än Patrik Andersson/Unique B.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden