Hoppning
28 juli 2020 06:00

Aachen bjuder in till hopptävling med svenskt deltagande

InternationelltNej, det blev ju inget Chio Aachen i år. Men nu bjuder den välkända tävlingsplatsen in till Aachen International Jumping i höst. Svenska stjärnorna Peder Fredricson och Henrik von Eckermann uppges starta.

Aachen bjuder in till hopptävling med svenskt deltagande
Det blir inte "som vanligt" vid Aachens tävlingar i september, men räkna med högklassig hoppning, dock inte på den här klassiska gräsbanan. Bilden är från ett tidigare år. Foto: CHIO/Michael Strauch

Aachen International Jumping kommer att hållas 4-6 september och blir en ren hopptävling. Det här berättas i ett pressmeddelande.

Tävlingen kommer inte att hållas på den stora arenan, utan det blir dressyrarenan som blir platsen för det trestjärniga meetinget.

Enligt St Georg kommer 50 av världens bästa seniorryttare och 25 internationella unga ryttare kommer att bjudas in. Bland namnen på deltagande ryttare finns bland annat Sveriges Peder Fredricson och Henrik von Eckermann.

Intresset för att få starta är enormt enligt arrangören.

Det kommer att tillåtas en del publik till de tolv planerade klasserna och detaljer kring biljettförsäljning kommer inom kort.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 118 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden