Clinic
12 oktober 2023 05:50

Alla ryttare klara till clinicen med Hester

UtvaldaNu är det officiellt vilka nio ekipage som ska delta i clinicen för Carl Hester hos Täby Ryttarcenter på söndag.

Alla ryttare klara till clinicen med Hester
Caroline Darcourt och Lord Django är ett av ekipagen på clinicen med Carl Hester. Bilden är från SM i juni. Foto: Roland Thunholm

Det allra första namnet som kungjordes var Carl Hedin, som kommer med 5-åriga Skyline To B som blev fyra vid UVM i augusti.

En Breedersvinnare finns också bland de utvalda, Diploid som vann 7-årschempionatet tillsammans med Vendela Eriksdotter Rubin.
− Det ska bli otroligt spännande. Jag var på hans clinic på Strömsholm för sju år sedan och redan då var han min största idol. Jag blev väldigt glad när jag blev tillfrågad, säger Vendela till Ridsport.

Övriga ekipage som får visa upp sig för den brittiske legendaren är Caroline Darcourt som rider 13-åriga Lord Django, Karin Persson på 12-åriga Giuliano B, Angelica Byström på 10-åriga Brissago, Jennifer Svensson på 7-åriga Stradivariuz, Cecilia Bergåkra på 6-åriga Mafioso samt junioren Nicole Crona på 13-åriga Domino Dancing och YR-ryttaren Tilda Nydahl SundFirst for Fame, 7 år gammal.

Arrangör av clinicen är Equestrian Academy.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 84 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden