Blogg
6 juli 2015 07:50

Allt på samma gång i hettan

Körkalas och packande, allt på samma gång och allt i 30 graders värme. Jag är inte gjord för sådan värme, ingenting fungerar. Det är knappt att kaffet smakar gott!

Det har körts maraton och det har körts precision, alldeles utmärkt tycker vi som måndag kväll startar vår resa ner till Nebanice och påbörjar vår två veckors turné. Efter Nebanice blir det Beekbergen och sen blir det hem och då startar min semester!

Då det plötsligt blev lite brist på bil så fick Maria äran att köra den fantastiska forden (min Ford focus) in till Danmark och hämta upp Boyd. Som tydligen tyckte att de tonade bakrutorna i min fantastiska Ford gjorde att den såg mer eller mindre ut som en mördares bil. Och undrade om Maria hade kastat ut kroppsdelarna ur bilen innan hon kom och hämtade honom. Alltså, världens bästa bil!

Nej nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar morgondagen. Skönt att vi åker på natten så det inte blir så varmt för hästarna på lastbilen, och skönt att vi är två som kan passa chauffören så vi kan sova lite på natten.

Håll tummarna för oss! Hoppas innerligt jag hittar internet så jag kan hålla er uppdaterade!

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden