Blogg
22 maj 2014 14:11

Amanda Björk ny bloggare på Ridsport

I dag är det premiär för vår nya bloggare, Amanda Björk. Hon är hoppryttare i Bulgarien och kommer att diskutera hoppsportens höga och låga. Häng med från början!

Hej!

Så kul att få förtroendet att blogga här för Tidningen Ridsport! Jag tror vi kommer få en väldigt bra tid tillsammans.

Vem är jag kanske du undrar? Amanda Björk heter jag, jag är 24 år och just nu bor jag i Bulgarien. Och hur hamnade en svenska hästtjej i Bulgarien då?

Jo, det är såhär att min pojkvän är härifrån och han spontanköpte för två år sedan en bunt unghästar. Efter köpet insåg han att han inte hade stallplats för allihopa. Vad gjorde vi då? Jo, vi packade våra väskor och åkte till Bulgarien. Ivo, som min pojkvän heter, är härifrån och vi beslutade att bygga stall här istället för i Tyskland, egentligen av två anledningar; dels för att Ivo kommer närmare sin familj och vänner och dels för att det är mycket billigare att hålla unghästar här.

Så här är jag, en svensk hästtjej i Bulgarien!

I stallet har vi allt som allt cirka 50 hästar. Vi har oinridna tvååringar, vi har unghästar för de internationella mästerskapen och vi har hästar på internationell Grand Prix-nivå. Vi har också ett par avelsston. Ivo är landslagsryttare för Bulgarien och vi åker Europa runt på tävlingar varje år! Utöver tävlingar och ridning ägnar vi oss mycket åt försäljning, både försäljning av våra egna hästar men också förmedling av andras. Hos oss kan du alltid hitta en häst som passar dina önskemål helt enkelt!

Och på den här bloggen, ja där struntar vi i snygga schabrak, söta ridstrumpor och rosafärgade grimmor. Här diskuterar vi hoppsporten!

Jag kommer dela med mig av mina tankar och åsikter inom min del av ridsporten. Jag kommer ifrågasätta och jag kommer hålla med, jag kommer fundera och jag kommer diskutera. Och jag hoppas att du vill bli en del av detta!

Vi hörs!

/Amanda

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden