Hoppning
19 mars 2022 16:41

Angelica Augustsson Zanotelli topplacerad i Paris

ParisAngelica Augustsson Zanotelli sparade inte på krutet i lördagens 1,55-klass vid Saut Hermès i Paris. En fjärdeplats blev det med Kalinka van de Nachtegaele som genrep inför världscupfinalen i Leipzig. Dessutom red Peder Fredricson in som femma med H&M Crusader Ice i dagens 1,50-klass.

Angelica Augustsson Zanotelli topplacerad i Paris
Angelica Augustsson Zanotelli och Kalinka van de Nachtegaele är ett starkt team. (Bilden är från ett annat tillfälle.) Foto: FEI/Christophe Tanière

Ekipaget tog det lugnt i 1,50-klassen på fredagen för att sedan slå till med en fjärdeplats i lördagens 1,55-klass vid Saut Hermès i Paris. Angelica Augustsson Zanotelli och Kalinka van de Nachtegaele visar toppform inför den stundande världscupfinalen i Leipzig den 6-10 april. Spana in rundan längst ner.

Klassen bjöd på 19 startande ekipage med åtta till omhoppning. Endast tre höll nollan hela vägen medan Angelica och Kalinka gick i mål som den snabbaste fyrafelaren med den tredje bästa tiden. Vann gjorde belgaren Gregory Whatelet med Iron Man van de Padenborre. Tvåa blev Tysklands Christian Ahlmann med Mandato van de Neerheide medan Edwina Tops-Alexander tog hand om tredjeplatsen med Catenda.

Tidigare på lördagen gjorde Peder Fredricson en fin insats med H&M Crusader Ice när ekipaget red in som femma i den femstjärniga 1,50-klassen. Vann gjorde britten Scott Brasch med Hello Shelby.

Resultatlista 1,55-klassen.
Resultatlista 1,50-klassen.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 90 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden