Hoppning
29 maj 2019 08:34

Ankarcrona prisad av Skåneidrotten – utsedd till Årets ledare

VinnareHoppningens förbundskapten Henrik Ankarcrona kammade hem ledarpriset när Skåneidrotten delade ut sina idrottspriser för 2018. Han får priset för sina insatser med det svenska laget på VM i Tryon. Hör honom berätta mer i en webbtv-intervju.

Ankarcrona prisad av Skåneidrotten – utsedd till Årets ledare
Hoppningens förbundskapten Henrik Ankarcrona har utsetts till Årets ledare 2018 i Skåne. Arkivbild: Fredrik Jonsving

Varje år delar Skåneidrotten ut pris till personer, lag och föreningar som gjort fina idrottsinsatser under året. För 2018 delades det ut priser till Årets Idrottsförening, Årets Idrottsledare, Årets Funktionär och Årets Idrottare. Hör Henrik Ankarcrona berätta mer om priset:

SKÅNSKA IDROTTSPRISER 2018

SKÅNSKA IDROTTSPRISER 2018 (sätt på ljudet)Varje år delar Skåneidrotten ut priser till personer och lag eller föreningar som gjort bra insatser under året som gått. Igår presenterade vi årets förening och idag är det dags för årets ledare.STORT GRATTISÅrets Ledare 2018 – Henrik Ankarcrona, Ridsportens och hopplandslagets förbundskaptenFrån juryns motivering: Ridsportens och hopplandslagets förbundskapten som lyckat få ihop landslaget på ett positivt sätt. Efter en massiv laginsats och en andlöst spännande guldmatch mot hemmalaget USA, vann Sverige VM-silver i hoppning, bara två sekunder från guldet. En sportslig framgång byggd på teamkänsla som bevisar Sveriges plats i världstoppen.#skånskaidrottspriser Skånes Ridsportförbund

Publicerat av Skåneidrotten Måndag 27 maj 2019


Juryns motivering: Ridsportens och hopplandslagets förbundskapten som lyckat få ihop landslaget på ett positivt sätt. Efter en massiv laginsats och en andlöst spännande guldmatch mot hemmalaget USA, vann Sverige VM-silver i hoppning, bara två sekunder från guldet. En sportslig framgång byggd på teamkänsla som bevisar Sveriges plats i världstoppen.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden