Blogg
31 december 2013 09:29

Året som varit

2013 har varit ett år med väldigt mycket rutin för min och mina hästars del.
Jag har hoppat många svåra banor.

Den svåraste banan var nog under Änglahoppet där Lennart Lindelöw byggde. Trots de svåra banorna så hoppade mina hästar väldigt bra och gjorde bra resultat. Men även utomhus-SM då jag hoppade mitt första ponny SM på D-ponny var svårt.

Inför nästa år ser jag fram emot att nå mina nya mål och det ska bli spännande och följa mitt stipendium. 
Ett särskilt tack vill jag ge till mina sponsorer men även alla runtomkring såsom familj, vänner, konkurrenterna och lärare i skolan som ser till att jag får ledigt och kan åka och träna/tävla. 

Gott nytt år! 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden