Sverige
12 september 2016 09:57

Arphus Gård ute till försäljning

Förra veckan stod det klart att Pether Markne och Per Sandgaard lämnar sitt vackra Arphus för att bli skåningar. Nu ligger gården ute till försäljning och här kan du kika på annonsen.

Arphus Gård ute till försäljning
Nu ligger Arphus ute till försäljning. (Foto från annonsen).

”Gården har anor från 1700-talet, men har med varsam hand restaurerats och byggts ut under årens lopp. Platsen känns så välkomnande med glittret från Mälaren, vacker åkermark och underbar skog (…) Gården är verkligen en drömplats för dressyr- och hoppintresserade ryttare”.

De som har haft turen att besöka att besöka Markne-Sandgaards Arphus Gård kan nog instämma i den smickrande beskrivningen i mäklarens annons. 3,5 hektar mark, åttkantigt stall, ridhus och utebana med fiberunderlag och det 175 kvadratmeter stora boningshuset ingår i paketet. Inget utropspris har satts, men efter helgens visningar kan det säkert droppa in ett och annat bud med ett antal nollor.

Nyfiken? Här finns annonsen.


Pether och hans unga ryttare poserar framför det åttkantiga stallet. I bakgrunden syns även huvudbyggnaden. Foto: Roland Thunholm

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden