Fälttävlan
1 mars 2021 15:48

Badminton Horse Trials ställs in

InställdEfter förra årets inställda tävling var förhoppningen att årets upplaga av Badminton Horse Trials skulle gå av stapeln "bakom stängda dörrar". Nu ställs även Badminton Horse Trials 2021 in. Trots att vaccinet är på väg ut är läget fortfarande alldeles för osäkert, heter det.

Badminton Horse Trials ställs in
The Broken Bridge – en av utmaningarna på Badmintons terrängbana. Foto: Badminton Horse Trials

Badminton Horse Trials 2021 skulle ha ägt rum utan publik den 5-9 maj i år. Trots positiva nyheter från den brittiska regeringen och den pågående vaccineringen är läget dock fortfarande osäkert och oförutsägbart. Det skriver arrangören bakom klassikern i ett pressmeddelande, där man meddelar nyheten om att även årets upplaga av Badminton Horse Trials ställs in på grund av pandemin.

– Alla här i Badminton är otroligt besvikna över att behöva ställa in för andra året i rad, eftersom tävlingen är årets händelse här. Men jag är säker på att tävlingen 2022 kommer att vara en del av den optimism som vi återigen kommer att känna då, säger hertigen av Beaufort i ett uttalande.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden