Ponny
4 augusti 2018 09:55

Beata Hermelin tar över Wischin Chin M

HoppningEn av Europas bästa ponnyer i hoppning stannar i Sverige. Det är Wischin Chin M som i fortsättningen ska ridas av Beata Hermelin.

Beata Hermelin tar över Wischin Chin M
Michelle Cranning Hillgren och Wischin Chin på SM i Helsingborg 2016. Ekipaget har haft många framgångar både nationellt och internationellt. Nu är det klart att ponnyn blir kvar i Sverige. Arkivbild: Fredrik Jonsving

Wischin Chin M (KWPN val f 2003 e Chin Chin-Cash) byter ägare. Ponnyn har bland annat ridits till SM-guld, lagsilver på EM och flera GP-placeringar av Michelle Cranning Hillgren.

Han har också tävlats av Irlands Patrick Hickey och Storbritanniens Charlie Dawson.

När ponnyn var till salu fanns farhågor för att han skulle hamna utomlands, men nu är det klart att han stannar i Sverige. Ny ryttare på honom blir Beata Hermelin från skånska Sjöbo. 14-åringen har bland annat varit framgångsrik i children-klasser tillsammans med Titanic VDL och på B-ponny, men nu får nu alltså en välmeriterad kategori D-ponny i stallet.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden