Hoppning
29 juli 2018 22:38

Berlinmeetinget avslutades med två svenska placeringar

InternationelltI den allra sista klassen vid GCT-meetinget i Berlin blev det två svenska placeringar. Både Rolf-Göran Bengtsson och Peder Fredricson red in på övre halvan av resultatlistan.

Berlinmeetinget avslutades med två svenska placeringar
Rolf-Göran Bengtsson tog en avslutande femteplats med Crunch (arkivbild). Foto: Kim C Lundin

Den sista klassen vid det femstjärniga meetinget i Berlin var en 1,50 som reds med en grundomgång och en omhoppning. 40 ryttare startade i klassen, där tio red felfritt i grundomgången. En av dessa var Rolf-Göran Bengtsson Crunch 3 (HOLST hingst f-08 e Clarimo-Canturo). Även i omhoppningen blev det felfritt för Rolf och Crunch, vilket räckte till en femte plats i klassen. I prispengar blev det cirka 55 000 kronor.

Även Peder Fredricson och Hansson WL var felfria på hinder i grundomgången, men drog på sig ett tidsfel. Det räckte dock till en elfte plats i klassen vilket gav cirka 9 000 kronor i prispengar.

180729_christianahlmann_stefanograsso
Christian Ahlmann och Ailina vann den avslutande klassen i Berling Foto: Stefano Grasso/GCL

Klassen vanns av Christian Ahlmann, Tyskland, på Ailina, som red hem över 300 000 kronor i prispengar.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 118 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden