Hoppning
25 augusti 2016 07:58

Bertram Allen tillbaka till Sverige

I vintras snodde Bertram Allen åt sig inte mindre än tre bilar på Friends Arena. Nu är det klart att han kommer tillbaka till Stockholm i jakt på mer framgång.

Bertram Allen tillbaka till Sverige
Bertram Allen kommer tillbaka till sin vinnar-arena.

Sweden International Horse Shows sportchef Malin Baryard Johnsson har uppdraget att handplocka nio världsstjärnor till årets stora hästhelg i Friends Arena.
Först ut är Bertram Allen som fixade tre vinnarbilar på Sweden International Horse Show förra året.

– Ingen vill bli jagad av Bertram Allen, han är fruktansvärt snabb och väldigt sevärd, säger Malin Baryard Johnsson i ett pressmeddelande om biltjuven.

Unga Bertram Allen, som inte fick Irlands OS-plats vilket väckte stor uppståndelse, beskrivs som en oerhört snabb ryttare och lär blir farlig vid avgörandena i Friends Arena.

– Jag vet att Bertram Allen gillar Stockholm och Sverige, inte minst efter att han åkte härifrån förra året med tre Volkswagen-bilar. Han ville väldigt gärna komma tillbaka och vi välkomnar honom med öppna armar, säger Malin.

Vad är det som gör Bertram Allen så svårslagen?
– Han har en oerhörd talang och balans, det gör att han också kan rida väldigt snabbt. Allen är en mycket sevärd ryttare och det är roligt att vi kan bjuda publiken i Stockholm på en sådan talang.

SIHS är en tight tävling på så vis att inte fler än 18 hoppryttare tas ut. Malins handplockade nio internationella stjärnor kompletteras med nio svenska ryttare som förbundskaptenen väljer.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden