Fälttävlan
8 januari 2022 06:15

Biljetter till Badminton släppta

Tuffaste tävlingenDet är tre år sedan sist, men i maj 2022 är det åter meningen att det ska bli fälttävlan i Badminton. Nu är de första biljetterna släppta.

Biljetter till Badminton släppta
Piggy French och Vanir Kamira vann i Badminton sist det begav sig, 2019. Foto: Kit Houghton/Badminton Horse Trials

Den femstjärniga fälttävlan i Badminton startar torsdag 5 maj, och terrängen avgörs på lördagen. Publik är välkommen, men den här gången går det inte att köpa biljetter vid entrén utan det är förköp som gäller.

Detta för att kunna planera antalet besökare under helgen. För dem som har köpt biljetter tidigare år går det att köpa biljetter redan nu. För övriga släpps biljetter i nästa vecka, den 12 januari.

Sedan är det förstås också en fråga hur det går att resa till Storbritannien i maj. För närvarande gäller att fullvaccinerade behöver förboka ett Covid-19 test att tas vid ankomst till Storbritannien, samt fylla i ett formulär om resmål och annat inom 48 timmar före ankomst.

Den som inte är fullvaccinerad måste ta ett Covid-19 test två dagar innan avresa till England, ta PCR-test senast dag 2 samt dag 8 efter ankomst, och dessutom självisolera tills negativt svar har kommit på PCR-test dag 8, eller efter 10 dagars karantän.
Till hemsidan för fälttävlan i Badminton

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden