Nyheter
20 juli 2021 12:04

Biljetter till Friends släpps snart

SIHSNu är programmet för Sweden International Horse Show klart. De första biljetterna går att köpa från den 23 juli. En nyhet är att det blir clinics och hundföreställningar i en mässarena.

Biljetter till Friends släpps snart
Iseulys Deslé ska uppträda i Sverige för första gången. Foto: Antoine Bassalet

Årets upplaga av Sweden International Horse Show kommer som vanligt bjuda på internationell ridsport, showinslag och julstämning.
– Efter förra årets inställda evenemang är vi mer laddade än någonsin att bjuda in till vinterns stora hästfest. Därför har vi beslutat att smygstarta biljettförsäljningen redan den 23 juli, säger Christin Ericsson, Event Director, i ett pressmeddelande.

En nyhet är fjordkampen, där ryttareliten byter sina hästar mot fjordhästar. Shettisarnas steeplechase finns med på programmet, och show med Ridskolan Strömsholm och Flyinge kommer tillbaka.
Årets internationella shownummer bjuder på en artist som aldrig tidigare uppträtt i Sverige, Iseulys Deslé.
– Vi uppmärksammade Iseulys för första gången för drygt två år sedan på Cheval Passion i Avignon. Redan då var vi imponerade av hennes uppträdande och sättet hon arbetar med sina hästar. Nu har hon utvecklat sin show vidare och vi är väldigt glada och stolta över att få presentera Iseulys och hennes hästar i Sverige för första gången, säger Tobias Mattsson, Show Director, i pressmeddelandet.

En nyhet är ent ny arenalayout och mässarenan, där det bjuds på till exempel clinics i hoppning och  dressyr, råd från veterinärerna och hundföreställningar.
Den 23 juli släpps de första biljettpaketen, bland annat VIP och helhelg. Den 25 augusti släpps övriga paket och biljetter. ”De som köpte biljett till SIHS 2020, och har valt att behålla sin biljett, har kvar sin plats till den aktuella föreställningen”, står det att läsa i pressmeddelandet..

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden