Sportnytt
13 juni 2019 06:00

Biljetterna har släppts inför SWB Equestrian Weeks

BreedersNu är programmet klart för de två Breeders-veckorna på Flyinge i höst, och redan nu går det att boka biljetter till Charlotte Dujardins testridning och andra höjdpunkter.

Biljetterna har släppts inför SWB Equestrian Weeks
Redan nu går det att säkra biljetter till Charlotte Dujardins testridning. Foto: Roland Thunholm

Breeders har fått tillökning och vuxit till SWB Equestrian Weeks, med start 25 september på Flyinge. Mycket känns annars igen tidigare år, såsom testryttarna Charlotte Dujardin som rider de 4-åriga dressyrhästarna, medan Jeroen Dubbeldam tar sig an de 5-åriga hopphästarna.

 

– Charlotte testrider de fyraåriga SWB-hästarna för fjärde gången i år. Det har varit fullsatt varje år hittills och med tanke på att publiken i år även kommer få se internationell dressyr samma dag så tror vi det blir högt tryck, säger Helén Uddefors i ett pressmeddelande från SWB.

SWB Equestrian Weeks inleds med en dressyrvecka i vecka 39 och fortsätter sedan med en vecka med hoppning och fälttävlan. Och redan nu går det att boka biljetter.

− Nytt för i år är att man inte behöver stressa för att vara i tid och ta de bästa platserna. I år bokar man platsbiljett hemma vid datorn och kan tidigt välja ut sin favoritplats, säger Helén Uddefors, VD för SWB.

Nytt i år är också att SWB Elitfölauktion delas upp i två, en med hoppinriktning och en med dressyrinriktning. Även äldre hästar kommer att auktioneras ut i år. Hopphästauktionen arrangeras i samarbete med SSHS.
− Som vanligt har vi Frederik de Backer som auktionförättare. Det kommer bli bra drag i full fart, lovar Josefine Tinglöf, ansvarig för auktionen.

Biljetter till de olika delarna av SWB Equestrian Weeks går att boka redan nu. Biljettpriserna varierar från 195 kronor för en dagbiljett till 395 kronor för att se Charlotte Dujardins testridning. Dessutom finns olika VIP-erbjudanden för betydligt högre summor.

Mer om SWB Equestrian Weeks på SWB:s hemsida.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

99:- i månaden