Hoppning
10 oktober 2018 15:15

Brittisk OS- och VM-ryttare tar paus efter cancerbesked

SjukdomTim Stockdale, som har ridit stora mästerskap för Storbritannien, har drabbats av cancer. Han tar därför en paus från tävling.

Brittisk OS- och VM-ryttare tar paus efter cancerbesked
Tim Stockdale i Falsterbo för några år sedan. Foto: Roland Thunholm

Hoppryttaren Tim Stockdale har drabbats av cancer i magen och uppger att han därför inte kommer att tävla på ett tag, skriver World of Showjumping. Tim Stockdale har EM, VM och OS på meritlistan och har hoppat drygt 50 Nations Cup-tävlingar för Storbritannien. Han har under 2018 tävlat flitigt internationellt på trestjärnig nivå.

”Det är viktigt att fokusera på att komma över detta hinder innan vi gör planer för framtiden. Jag vill tacka alla mina ägare och sponsorer för deras vänliga ord och stöd under denna svåra tid”, skrev Tim Stockdale på sin Facebook och uppdaterade senare med ett meddelande där han tackade för all support som har strömmat in sedan han berättade om sjukdomen.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 123 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden