Nyheter
13 december 2017 10:27

Carl Hedin gästade Musikhjälpen i dag

UPPDATERADInsamlingen till Musikhjälpen pågår för fullt. Av alla bössor som har startats är den som Carl Hedin ligger bakom en av dem som går allra bäst och i dag gästade han ”buren” för att nå ut till ännu fler.

Carl Hedin gästade Musikhjälpen i dag
Foto: Roland Thunholm

14.30 Det rasslade till ordentligt efter Carl Hedins besök i buren. Nu har bössan nått över 150 000 kronor.

10.30 Musikhjälpen 2017 är i full gång och det samlas in pengar på det viktiga temat ”Barn är inte till salu”. Programledarna Kalle Zackari Wahlström, Farah Abadi och Molly Sandén är inlåsta i Musikhjälpens bur i Umeå den 11 till 17 december. De gästas av en rad kända personer och andra som har engagerat sig i insamlingen, som nu börjar närma sig elva miljoner kronor.

I dag är det dags för ridsporten att synas ordentligt när Carl Hedin gästar Musikhjälpen klockan 13.
– Det är oklart vad vi ska hitta på, men jag antar att vi ska prata om hästar, skojar Carl Hedin när Ridsport når honom i Musikhjälpens bil.

Han tror även att det ska vara ponnyridning på torget i samma veva och är fullt beredd att skada även den fot som klarade sig vid avramlingen på Friends om det så skulle krävas.

Musikhjälpen 2017
Farah Abadi, Kalle Zackari Wahlström och Molly Sandén leder Musikhjälpen. Foto: SVT

Bössan som Carl Hedin har startat ligger just nu på plats 27 över landets alla digitala insamlingsbössor. Carl poängterar att det är en bössa för hela ridsporten snarare än en bössa bara i hans namn och på onsdagsförmiddagen hade drygt 30 000 kronor kommit in.
– Med tanke på hur många hästmänniskor det finns i Sverige är det här bara början. Nu ska vi visa hur starka hästfolket är, säger Carl.

Carl Hedins Ryttarbössa
Lyssna här
Se sändningen direkt på SVT Play eller på Musikhjälpens sida

Det finns en lång rad olika insamlingsbössor och Ridsport kommer snart att rapportera om några fler hästsportrelaterade.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden