Sverige
24 juni 2023 18:50

Carl Hester till Täby i höst

KunskapsbankI veckan väntar biljettsläpp till clinicen med omåttligt populära brittiska OS-ryttaren Carl Hester. Tidigare clinics på svensk mark har fyllt läktarplatserna på Flyinge och Strömsholm till bristningsgränsen. I år är det dags för Täby Ryttarcenter.

Carl Hester till Täby i höst
Carl Hester rivstartar den svenska dressyrhösten med en clinic på Täby Ryttarcenter i oktober. Foto: Roland Thunholm

Det är Equestrian Academy och Lovisa Degreef Beselin som bjudit in den brittiska dressyrstjärnan till Sverige och Täby Ryttarcenter i Stockholm. Carl Hester har flertalet OS och VM i ryggen och är också tränare och hästägare till Charlotte Dujardin.

-Det blir en heldag tillsammans med Carl Hester där han kommer att instruera flertalet svenska ekipage inför publik. Carl är en fantastisk ryttare och människa och hans clinics är otroligt uppskattade. Jag är väldigt glad över att vi lyckats få honom att komma hit till oss ännu en gång, säger Lovisa Degreef Beselin som tidigare arrangerat clinics med Carl Hester på Strömsholm.

Carl Hester i full gång på Strömsholm.
Carl Hester har flera gånger tidigare hållit fullsatta clinics på Strömsholm. Roland thunholm

Årets clinic är söndagen den 15 oktober mellan 10-15 och biljetterna släpps nu på måndag morgon. Equestrian Academy är rustade för rusning.

-Vi tror och hoppas Carl Hester kommer att dra mycket publik, precis som tidigare år då det varit utsålt, säger Lovisa Degreef Beselin som också avslöjar fler namn i kunskapens pipeline.

-Vi har flera stora namn på gång vilket känns väldigt roligt. Redan i januari 2024 återvänder Ingrid Klimke, som senaste var här för tre år sedan, säger Lovisa Degreef Beselin.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 84 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden