Hoppning
11 januari 2018 08:54

Casello redo för tävling igen

Snart comebackGlädjande nyheter från Ludger Beerbaums stall: Casello är åter i träning och redo för tävling. Nu är det bara Beerbaum själv som ska kureras innan ekipaget syns ute på banorna igen.

Casello redo för tävling igen
Snart syns Ludger Beerbaum och Casello på tävlingsbanorna igen. Beerbaum ska bara tillfriskna själv först. Foto: Stefano Grasso/Roland Thunholm

Det var för snart ett år sedan som beskedet kom att Casello (HOLST val f-03 e Casall-Carolus I, uppf Herbert Bloecker) inte skulle gå världscupsfinalen med Ludger Beerbaum. Sedan dess har det varit tyst om Douglas Lindelöws tidigare tävlingspartner.

Men nu meddelar LB Stables att hästen är i träning och snart är ute på banan igen. Det långa uppehållet uppges vara skaderelaterat.
”Nu väntar han bara på att jag ska komma i form igen”, säger Ludger Beerbaum på sin hemsida, Ludger som själv ådrog sig skador vid ett fall vid världscuptävlingarna i Mechelen i slutet av december.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden